O NAMA

Svoju delatnost započeli smo 1981 godine u skromnoj radionici a danas posedujemo halu od 650 m2, 200 m2 poslovnog prostora i sve neophodne mašine i tehnološke linije za sečenje, savijanje perforaciju, deformaciju i plastifikaciju lima , kao i nanošenje poliuretan mase na vrata ormana čime se obezbeđuje hermetičnost vrata , a sve prema potrebama i željama naših kupaca. Posedujemo osposobljen kadar za sve poslove u oblasti jake i slabe struje i u mogućnosti smo da odgovorimo na sve postavljene zadatke.

Delatnost – Postavljanje električnih instalacija visokog i niskog napona, proizvodnja razvodnih ormana sa kompletno ugrađenom opremom različitih proizvođača, kao i proizvodnja nosača kablova za vođenje električnih instalacija.

Ormane pravimo u različitim dimenzijama od 300x300x200 mm do 2000x1500x500 mm što omogućava da se svakom pojedinačnom zahtevu izađe u susret. Ormani su napravljeni od čeličnog lima iz jednog komada u stepenu zaštite IP 55 . Hermetičnost vrata je obezbeđena poliuretan zaptivačima. Debljina čeličnog lima od kojih se izrađuju ormani kreće se od 1mm do 2 mm u zavisnosti od veličine ormana . Boja je naneta metodom bojenja prahom čime su ormani zaštićeni od korozije. Vrata ormana mogu se montirati sa leve i desne strane sa sistemom šarki, u zavisnosti od potrebe vrata montiraju se na dve ili tri šarke sa jednom ili dve bravice.

Sve ormane isporučijemo sa montažnom pločom od pocinkovanog čeličnog lima debljine 2mm do 3mm u zavisnosti od opreme koja se ugrađuje u orman.

Naša firma od prošle godine proizvodi i razvodne ormane firme Legrand iz Francuske, za šta smo aprila 2011 godine dobili sertifikat .